07-09-2008, 05:48 PM
ben yurtdisinda 2002 senesinde bir kurulusta bu igneler ve verilen dietle beraber 9 kilo vermistim,yaklasik haftada 1.5 kilo ve daha fazla yagdan yakmaniz mümkün.bayanlarin özel günlerinde biraz yavaslama olsa dahi takip eden 3 gün icerisinde kilo verimi ayni hizla devam ediyor,bu harika bir yöntem,spora büyük bir ihtiyac yok.psikolojik olarak basagrisi yok sinir yok.baklava börek yemis gibi mutlusunuz cünki gittikce emin ellerde eriyorsunuz ve güzel iltifatlar ilk haftanin ardindan gelmeye basliyor,hatta terapinin sonu yaklastikca size manken gibi olmussun diyenler bile cikacaktir ,e daha ne isterki kilolu olan bir kisi.sürekli kendi kendinize yaptiginiz dietler satin alinan haplar icecekler ilk haftasi yardim etse bile motivasyon eksikligi ve doktor destegi olmayinca ikinci haftasi insani deprosyona ve daha cok yemek yeme ihtiyacina yönlendiriyor.bence en kalici zayiflama hic SIKILMADAN daralmadan ve cok cabalamadan bir doktor yardimi almak.iste bu form ihtiyacimiz olan yer.ac kalmayin mutlu bir sekilde hcg igneleriyle beraber hicbir yantesiri olmadan zayiflayin.ve kalici zayiflayin,hala gec kalmis sayilmazsiniz.
size benim gitmis oldugum kurulusta zayiflayan kisilerin resimlerini ekliyorum belki buda size bir fikir verebilir.

size benim gitmis oldugum kurulusta zayiflayan kisilerin resimlerini ekliyorum belki buda size bir fikir verebilir.